Сексмашината се познава по… бенките

 Бенките могат да бъдат малки и големи, красиви и не много, да разхубавяват или загрозяват. От далечни времена по тях се предсказва съдбата. Днес учените откриха връзка между количеството на бенките и… сексуалния живот. Оказва се, че колкото повече бенки има по тялото на жената, толкова по-темпераментна и гореща е в леглото.


Сексмашината се познава по… бенките
Британски учени са изследвали 600 жени, и ето какво показват резултатите. Представителките на слабия пол, имащи по 30-50 бенки правят секс средно три пъти на ден! До пет пъти се увеличават половите контакти на жените, чийто бенчици наброяват над 80. Но затова пък дамите, които имат от 5 до 15 бенки се отдават на секс лудории едва няколко пъти седмично, че и по-малко. Научното обяснение за тази невероятна зависимост е свързано с хромозомите, чийто краища (теломери) влияят върху броя на бенките и либидото. Колкото по-дълги са теломерите, толкова повече бенки се появяват върху човешкото тяло и се засилва сексуалният апетит.

По бенките може да се определи и биологичната възраст на всеки от нас. Според учените колкото повече са, толкова по-голям е шансът нашето ДНК да притежава защитен механизъм срещу стареенето!


Ние имаме средно от 30 до 100 бенки, някои от които изчезват с възрастта. Те могат да се видоизменят, изчезват и появяват в различни периоди. Но както се оказва, по местоположението им може да се предскаже съдбата или определи характера на даден човек. Бенки, родилни петна, брадавици, пъпки носят определена информация, най-често предупреждават за неприятности и грешки, които сме в състояние да поправим или избегнем, категорични са експертите по биоенергетика. Някои отиват по-далеч, посочвайки, че всеки човек, веднъж сгрешил се сдобива с „клеймо”, което не изчезва докато грешката не бъде поправена.

Ако искате да узнаете бъдещето си, просто „прочетете” своето тяло.

Много е важно от коя страна се намира бенката. При мъжете „добрата” информация е закодирана от дясната страна, а „лошата” – от лявата, а при жените е обратното. Освен местоположението на бенките, от значение е и цветът им. Тъмните са свързани със Сатурн и определят кармата на човека, а червените – с Юпитер и предупреждават за събития, каращи го да се променя и преоценява своя мироглед. Светлите бенки свидетелстват за влиянието на Венера и способността за общуване.

Колкото по-кръгла е бенката, толкова по-добро е предзнаменованието. Ако бенката е изпъкнала, късметът и щастието са налице! Овалните или продълговати бенки пък се свързват с липсата на късмет, и колкото по-тъмни са, толкова по-зле. Особено внимание заслужават групите от бенки. За „нещастни” се считат кръстът, звездите и квадратите от бенки с различни размери и цветове, както и родилните петна с форма на паяк. Благоприятните знаци са триъгълник, кръг и овал. Човекът с триъгълник от бенки на лицето се счита за истински щастливец.
Сподели в Google Plus
    Google коментари
    Facebook коментари

0 comments:

Публикуване на коментар