Любовните мускули на жената

Правенето на секс „по европейски” е хубаво, но малко непълноценно занимание. До този извод можете да стигнете, ако научите азиатските и по-конкретно японските техники за контрол на влагалището. Гейшите, наложниците на японския император в древността, а и повече азиатки в днешно време имат пълна власт на тези мускули и могат практически без движения на тялото да доведат всеки мъж до екстаз. Научете се и вие и обогатете сексуалния си живот.


Любовните мускули на жената


Тренирането и развиването на вътрешните влагалищни мускули способства за съхранението на женските полови органи и подобряването на сексуалния живот. По време на упражненията, които ще ви предложим тук, се засилва кръвообращението в тъканите, подобрява се състоянието на лигавицата, активират се защитните функции и се стимулира процесът на лубрикация на вагината. Системното занимание с такива упражнения може чувствително да подобри шансовете на една жена да изпита влагалищен оргазъм, като същевременно гарантира невероятно удоволствие на партньора й.

Идентифицирането на мускулите става лесно. Докато уринирате, спрете волево за момент процеса и ще усетите за кои мускули става дума и как ги контролирате. Най-добрата система се състои от следните 4 упражнения:

  1. Свивания: Напрягайте и отпускайте влагалищните мускули, колкото може по-бързо. В началото правете по десет повторения, постепенно покачвайки броя им до 30.

  2. Бавно свиване. Стягайте мускулите за период от 5 секунди, почивайте след това пак пет секунди. Постепенно увеличете тези периоди до 20-30 секунди.

  3. Постепенно напрягане и отпускане: Напрегнете влагалищните мускули до известна степен и фиксирайте това положение за около 3-5 секунди. След това увеличете напрежението без да се отпускате и отново фиксирайте положението за няколко секунди. После отново опитайте да увеличите напрежението. Отпускането става по същия поетапен начин.

  4. Изтласкване. Напънете се така, все едно ще раждате. Повтарайте по 5-10 пъти.

Всяко упражнение от тази поредица следва да се прави по 3-5 пъти подред, преди да се мине към следващото. Правете това 3-4 пъти на ден и скоро сами ще се уверите, че контролът над влагалището ви става все по-добър, а сексуалният ви живот процъфтява. Тези упражнения могат да се изпълняват за по-добър ефект и със специални влагалищни топчета, но това не е задължително.
Сподели в Google Plus
    Google коментари
    Facebook коментари

0 comments:

Публикуване на коментар