Aйкън 10KC - силен в борбата с инсектите навън и у дома

Айкън
Ако се оглеждате за да откриете добър препарат против насекоми, който да бъде ефикасен в борбата с всякакъв вид вредители, тогава най-добрият избор е да се спрете на препарат Aйкън 10 KC. Този продукт е предназначен за това да ви избави от всякакви досадни твари, които се превръщат в голям проблем през летните месеци.

За какво е предназначен Aйкън 10KC?


Aйкън 10KC е предназначен за борба с всякакви летящи и пълзящи насекоми. Съответно, концентрацията на продукта е различна в зависимост от това дали ще се борите например с хлебарки, които традиционно се унищожават много по-трудно или ще се опитате да изтровите по лесни вредители, каквито са бълхите например. Освен хлебарки и бълхи, Aйкън 10KC може да унищожи още кърлежи, комари, мравки, мухи, стоножки и много други. На практика, препаратът може да види сметката на всеки вредител, който се опита да се добере до вашия дом.

Как се прилага?


Продуктът се прилага като предварително се разтваря с вода. Той е предназначен основно за пръскане, макар че при нужда от по-точно нанасяне на конкретно място може да се използва и спринцовка, с която да се постави. Добре е да се приложи директно върху местата, където сте забелязали вредителите, например на места, на които са се появили хлебарки. Така препаратът ще бъде още по-ефикасен.

Незабавно ли започва да действа?


Aйкън 10KC започва да действа много бързо след прилагане, но работата е там, че за да се изтровят всички вредители е нужно да мине известно време. Така например ако опитвате да се справите с хлебарките, може би ще ви отнеме приблизително около 2 седмици. Причината е, че от момента в който нанесете препарата до момента, в който хлебарката ще отиде в гнездото и ще засегне всички други хлебарки понякога е нужно техническо време. Иначе препаратът действа за броени минути след нанасяне и започва да атакува инсектите по различни начини, включително и като им пречи да дишат.

Какво представлява?


На микрониво препаратът представлява течност, която обаче се състои от микроскопични капсули. Това прави Aйкън 10KC особено издръжлив във времето и му позволява да изтрови не само наличните в момента насекоми, но и евентуално да ви избави от онези, които могат да се появят в бъдеще.

По каква схема се прилага 


Препаратът Aйкън 10KC се прилага един път в месеца, като това не е задължително, а пожелателно. Повторението в обработката се прави за да се избегне повторна поява на други вредители, което е особено важно при хлебарките и кърлежите. Първата обработка изисква да се използва по-висока концентрация на продукта, докато в последващите обработки това не е необходимо и може да се използва по-слаб разтвор от препарата против инсекти.

Опасен ли е ?


Aйкън 10KC е одобрен от Министерството на здравеопазването. Това означава, че препаратът попада в препоръчителните норми за безвредност на този тип продукти. Въпреки това, не бива да се забравя, че все пак това е инсектицид и неговата цел е да трови насекоми.

От тук може да се заключи, че както е с всеки друг продукт от този тип, с Aйкън 10KC трябва да се работи много внимателно. Не бива от препарата да попада по кожата на тялото ви или пък в очите, защото това може да бъде опасно. Има определени правила за безопасност при неговото ползване и те следва да бъдат спазвани стриктно. Освен това, препаратът не бива да се съхранява на място, на което могат да го достигнат деца или домашни любимци, тоест трябва да се пази на недостъпно място.

В допълнение трябва да кажем, че след като дадено пространство, независимо дали това е вътре във вашия дом или на открито, трябва да почакате известно време на разстояние и не бива да се задържате там. Препоръчително е да отбягвате мястото за най-малко 60 минути (един час), но най-добре е да стоите настрани за по-дълго време.
Сподели в Google Plus
    Google коментари
    Facebook коментари

0 comments:

Публикуване на коментар