От скандала към секса


От скандала към секса

Едни го обичат нежно, други грубо, трети бавно. Но всички знаят, че сексът е най-хубав, когато е сърдит и бурен. След скандал хормоните са кипнали, балансът е загубен, а емоциите са в пикови стойности. Каква по-добра ситуация за правене на секс би могла да съществува?

За да се получи сексът след скандал е добре да се следват някои базисни правила. Все пак не искате да участвате в изнасилване, нали?
  1. Приближете се към обекта. Тя (обектът) няма да ви пожелае, ако пристъпяте смутено от крак на крак в ъгъла и се пазите от летящите към главата ви чинии. Затова, смело напред и игнорирайте случайния удар с умрюк по носа, който може да отнесете. Не пропускайте да си инсталирате усмивка на Казанова в ъгълчетата на устата.

  2. Установете зрителен контакт с обекта и дайте да се разбере, че сте се „запалил”. Внезапната интимност в момент, когато летят чинии и обидни реплики, е действително шокираща и може да обезоръжи всяка жена. Не, не мислете, че става дума за желание за примирие от нейна страна – просто тя си глътва езика от изненада в този момент. Дори и най-проклетите представителки на нежния пол могат да бъдат поразени с тази тактика. Не изпускайте и дежурната реплика: „Много си красива, когато си сърдита.” А след това, действайте според обстоятелствата. Може да бъдете заплют, но по принцип методът действа и тя е вече също готова за интимности.

  3. Преминете към гореща любовна предигра. Горещите прегръдки и трескавото целуване на всички части от тялото са значително по-добър вариант от директното нападение над нейния клитор. Можете и драматично да забършете няколко чинии от масата на пода, за да се види, че сте разпален истински.

  4. И, не забравяйте – бъдете предпазливи! Повечето случаи на наранени и прекършени мъжки достойнства са следствие от бурен секс. Обикновено едно невнимателно движение, или недостатъчно овлажнената вагина на партньорката ви може да са достатъчни условия за травми и контузии.
Сподели в Google Plus
    Google коментари
    Facebook коментари

0 comments:

Публикуване на коментар