Фирми за почистване - какво трябва да знаем?

почистване на домове
Може би постоянно виждате реклами на фирми за почистване и си задавате различни въпроси? Ето няколко от честите запитвания и техните отговори:

Мога ли да си направя абонамент?

Почти всички фирми за почистване предлагат възможността да си направите абонамент към тях. В зависимост от вашите лични нужди и изисквания, както и според вашите финансови възможности, абонаментът може да се изготви по различни начини. Така например от фирмата могат да освежават жилището ви всяка седмица, или на всеки две седмици, или на месец, или на друг избран от вас период от време. Разбира се, това със сигурност ще ви спести средства, защото при абонамент се правят и значителни отстъпки.

Ще ми помогнат ли фирмите за почистване да облекча алергията си?


Доказано е, че много от алергиите, които измъчват хората в наши дни са резултат от плесени, спори, акари и други дребни дразнители у дома. Ако поддържаме хигиената на ниво, тогава и тези проблеми съответно ще станат много по-незначителни и е възможно дори да започнем да не ги забелязваме или да изчезнат. Всички фирми за почистване могат да ви гарантират, че при редовно поддържане на хигиената в дома ви, този тип алергии ще намерят чувствително облекчение.

Мога ли да ползвам услугата само от време на време?
При невъзможност да си позволите абонамент за услугите на някоя от наличните около вас почистващи фирми, вие бихте могли да опитате и нещо друго, а именно да ползвате техните услуги на определен период от време, например един път в сезона, а през останалото време да почиствате сами със собствените си умения , препарати и техника.

Препаратите, с които фирмите за почистване разполагат различни ли са от онези, които аз имам у дома?
Фирмите за почистване разполагат с широка гама от почистващи препарати. Възможно е някои от тях да са по-обикновени и да са широко достъпни в търговската мрежа, но повечето от тях няма как да си набавите. В повечето случаи фирмите за почистване ползват професионални препарати, които са много по-силни и ефикасни от широко достъпните продукти.

Фирмите за почистване използват ли някаква специализирана техника?


Хората често твърдят, че няма смисъл да търсят услугите на фирми за почистване, защото и сами могат да почистят дома си толкова ефикасно. Това обаче е заблуда. Фирмите за почистване разполагат с по-сложна техника, която е създадена да почиства, пере и обработва различни типове подови настилки, повърхности и мебели. Това че разполагате с по-модерна прахосмукачка не е база за сравнение, защото в случая говорим за високоефективни и мултифункционални технологии с много по-висок капацитет и възможности.

Мога ли да поръчам почистване когато няма да съм си вкъщи?


Дали бихте могли да поръчате почистване докато не сте си у дома е въпрос, с който трябва да се обърнете към конкретната фирма. За повечето фирми за почистване вероятно няма да има разлика дали ще присъствате там или не и това си е изцяло ваш избор. Във всеки случай, най-добре е да се свържете лично с избраната от вас фирма за почистване и лично да попитате всичко, което ви интересува.
Сподели в Google Plus
    Google коментари
    Facebook коментари

0 comments:

Публикуване на коментар