Да освежим връзката

refresh the relationshipАко сте заедно от известно време – година или повече, първоначалната нужда да правите всичко заедно започва да отслабва. Фокусът плавно се измества от приоритетите и амбициите на двойката към индивидуалните такива. Нашите индивидуални стремежи са важни, наистина, но взаимността е от съществено значение за здравата връзката. Ето как да възстановим баланса:

Заминете някъде заедно

Опитайте нещо, което изисква от вас допълнителни усилия, стандартната all-inclusive ваканция не би свършила работа. Пътуването трябва да ви извади извън вашата комфортна зона и препятствията по пътя да ви провокират да действате като отбор. Направете си дълго пътуване и обикаляйте непознати места.

Запишете се заедно като доброволци

Хиляди каузи очакват всеки от нас да се включи и да допринесе с каквото може. Ако участвате заедно, ще заздравите близостта си и ще се чувствате по-добре за себе си.

Научете нещо ново

Подобно на пътуването до далечни и непознати места, научаването на нещо ново ни изкарва извън комфортната ни зона, като по този начин ни предизвиква да преоткрием комуникацията по между си. Може да започнете да учите нов език, да се запишете на спорт, който не сте пробвали до сега или на уроци по дизайн. Каквото и да изберете, ще попаднете в ситуация, която ще ви помогне да се сближите отново.

Поставете си обща цел

В началото, когато се влюбихте един в друг, сигурно сте имали дълъг списък с нещата, които бихте искали да направите заедно. Да обиколите Италия през лятото, например. Изберете си нещо и го планирайте заедно.
Сподели в Google Plus
    Google коментари
    Facebook коментари

0 comments:

Публикуване на коментар