7 неща, които мъжете мразят в жените

7 неща, които мъжете мразят в жените
Какво би бил светът без жените? Едва ли някой би искал дори и да си представя.В края на краищата жените са цвета и колорита на нашия свят, те носят топлина, приятелство и усмивки. Наред с милионите си качества обаче, жените имат някои наистина ужасни недостатъци в очите на мъжете. Ето кои са нещата, които мъжете мразят най-много в представителките на нежния пол:


1. Жените много критикуват

Мъжете не понасят добре критиката, защото им се струва, че дамите са твърде щедри на упреци. Причината е, че жените като цяло са доста приказливи, а от там и критиката е доста изобилна. Разбира се, това не означава, че не е основателна, но все пак, дами, не прекалявайте, защото можете да охладите чувствата на вашия партньор..


2. Жените пазаруват твърде много

Мъжете са щастливи когато има два или три чифта дрехи и ненавиждат навика на дамите да пазаруват. Според тях жените харчат прекалено много за дрехи, които никога няма да облекат и които не искат истински.


3. Жените шофират лошо

Тук може доста да се спори, но мъжете шофьори категорично в над 90% от случаите не одобряват как жените карат. Според тях жените са непохватни и неориентирани зад волана, докато статистиката ясно показва, че жените правят по-малко пътно транспортни произшествия.


4. Жените се приготвят твърде бавно

Най-неприятното нещо според представителите на силния пол е това, че приятелките им се приготвят за излизане безкрайно дълго. Цялото това суетене и избиране на дрехи, с което дамите искат да бъдат харесване, всъщност създава доста изнервящ старт на вечерта и понякога може да развали цялото настроение.


5. Жените харчат твърде много за фризьор

Мъжете осъзнават, че жените държат на добрия външен вид, но това да даваш за фризьор пари на всеки няколко дни влудява всеки мъж. Според силния пол, дамите трябва да посещават фризьора веднъж в месеца, а през останалото време да полагат грижи за косата си според възможностите си.


6. Жените гледат филми, които мъжете не харесват

Тук проблемът е двустранен. Филмите и предаванията, които мъжете ненавиждат, са това, което за дамите е футболът. Така че, господа, ако ви е неприятно когато гледате филми, замислете се по въпроса как се чувстват вашите половинки когато гледате спорт.


7. Жените мислят твърде много за домакинство

Мъжете доста често се дразнят когато дамите се фокусират твърде много върху домакинството. Те оценяват това да има вкусна вечеря и други подобни, но се дразнят наистина много когато дамите започнат да викат след тях по хигиенни въпроси свързани с подреждането, праха и чистенето.
Сподели в Google Plus
    Google коментари
    Facebook коментари

0 comments:

Публикуване на коментар