Разкрасяване с лед? Решението е във фризера!

Разкрасяване с лед
Знаете ли, че много често в разкрасяването най-простите решения работят най-добре и са най-ефективни? Това едва ли ще ви изненада, защото в живота е така за много неща, а не само в разкрасителните процедури.


В този ред на мисли трябва да знаете, че най-доброто средство за забавяне на стареенето, за предотвратяване появата на бръчки и освежаване се намира не в скъпите флакончета с изкуствено създадени козметични продукти, а във фризера или в камерата на вашия хладилник.


Кубчето лед…


Едва ли нещо друго може да бъде толкова ефикасно в разкрасяването и едновременно с това да е толкова натурално и евтино.


Кубчето с лед ще въздейства върху кожата на лицето ви като охлаждащ околоочен рол-он или околоочен контур. То ще стегне кожата, ще ви избави от торбичките под очите след безсънна нощ или при недостатъчен сън и ще подмлади кожата само в рамките на няколко секунди.


Масажирането на лицето с кубче лед ще подобри кръвообращението повече от всеки друг познат до сега продукт, а това ще накара кожата да произвежда повече колаген, да стане по-еластична и видимо ще стегне контурите на цялото лице.


Подобреното кръвообращение от своя страна ще ви помогне да освободите и отмиете токсините, които се натрупват по един или друг начин в кожата на всеки човек. Освен това, по-добрата циркулация ще симулира среда като в много по-млада кожа.


Кубчето с лед премахва умората от кожата и въздейства със сила по-голяма дори от най-ефективния тоник за лице. Само няколко движения и умората вече няма да е останала дори и върху един квадратен сантиметър от лицето ви.


Тази разкрасителна процедура е доста популярна в топлите и слънчеви страни от Латинска Америка, а за жените в Колумбия този метод се счита за един от най-любимите. Гледайки тяхната красота, най-вероятно няма да се наложи да ви убеждават дълго в ефикасността му.


Но внимание:

Дерматолозите предупреждават, че не бива да оставяте леда върху един и същ участък от кожата за много време. Вместо това плъзгайте кубчето лед внимателно по цялото лице.


Странични ефекти:

След ползване на леденото кубче най-вероятно кожата ви ще е порозовяла, но това е съвсем естествено и не бива да ви плаши. Розовината след малко ще отмине, а след нея ще остане само разкрасената и освежена кожа.
Сподели в Google Plus
    Google коментари
    Facebook коментари

0 comments:

Публикуване на коментар