Къде живеят най-красивите жени в света?

най-красивите жени в света
Женската красота е възпявана още в народния фолклор, а днес тя управлява света. Интернет, телевизия, списания и вестници - красотата ни залива от всички страни. Ако обаче се опитаме да направим един списък с осемте града с най-красиви жени, то списъкът би изглеждал така:


8. Маями, САЩ

Маями е град, в който всичко се върти около плажа 365 дни в годината. Не е изненадващо, че местните жени изглеждат винаги като самото съвършенство когато облекат бански. Перфектен тен, перфектни стегнати тела, прически, облекло - всичко е просто идеално, все едно сте попаднали на снимачната площадка на холивудски филм.


7. Адис Абеба

Адис Абеба, столицата на Етиопия, е мястото, където живеят едни от най-красивите жени на нашата планета. Те са легендарни с красотата си, прекрасната си шоколадова кожа и стройни тела, за които всяка жена би бленувала да притежава. Не малко лица от света на модата са именно с етиопски корени.


6. Копенхаген

Датската столица е известна с красивите жени, чиито външен вид сякаш е застинал в едно ледено съвършенство. Те са високи, стройни, с хубави тела, бели зъби, златисти коси и сини очи.


5. Москва

Руските жени са известни с кукленската си красота, руси коси и святкащи сини очи, от които сякаш струи огън. Те са добре познати в шоубизнеса с това, че са не само красиви, но и доста своенравни и непокорни, а поставят ли си цел - по-добре да не се опитвате да ги спрете!


4. Варна

Българските жени са считани за едни от най-красивите в света и това не е само мит. Действително, българската красота е легендарна, а къде ще откриете повече красиви жени от морския бряг? Действително Варна е мястото, на което красотата просто прелива от всички страни, а дори и най-обикновените момичета блестят.


3. Ница

Френските жени винаги са били считани за най-фини, изящни и очарователни, а къде е по-добро място да видиш тази красота от меката на богатите и известните Ница? Градът на френския Лазурен бряг е като моден подиум, а който красотата и богатството вървят хванати ръка за ръка.


2. Рио де Жанейро

Красотата на жените в Рио де Жанейро отдавна е възпята в хитове като “Момичето от Ипанема”. Действително бразилските девойки притежава божествена визия. Те знаят много добре колко са прекрасни и това си личи по всяка изпълнена със самочувствие стъпка, която правят по приказните плажове на Рио.


1. Богота

Едва ли има друго място, на което да видите толкова много красота, колкото в столицата на Колумбия. Градът е известен с изключително привлекателните жени, които просто ръсят сексапил навсякъде, от където минат. Те са неустоими, а прекрасният им топъл и понякога дори огнен темперамент само ги прави още по-желани!
Сподели в Google Plus
    Google коментари
    Facebook коментари

0 comments:

Публикуване на коментар