Коя е най-добрата закуска за да сме красиви?

най-добрата закуска
Има много широко многообразие от фактори, които оказват доста силно влияние върху нашия външен вид. Някой от тези фактори са положителни, докато други са отрицателни. От голяма степен ние сме тези, които определяме кои фактори да ни окажат по-силно влияние, защото като зрели и съзнателни хора, ние ежедневно правим най-различни избори. Именно тези избори ни повеждат по един или друг път и съответно ни излагат на едните или на другите.


Несъмнено едно от нещата, които най-силно засягат нашата външност, както в положителен, така и в отрицателен аспект, това е храната, която консумираме. Правилното хранене например може да има много силно влияние върху начина, по който изглеждаме, върху фигурата която имаме, върху кожата и нейните здравина и блясък, както и върху всичко останало.


Ето защо именно по тази причина тук сме решили да ви направим едно малко показно на това как би изглеждала идеалната закуска и на това как трябва да изглежда тя приблизително за да бъдем здрави и красиви.


Идеалната закуска за да сте божествено красива...

Идеалната закуска на първо място би била разнообразна. Тъй като целия ден ще е тепърва пред вас, вие трябва да хапнете нещо, което освен всичко останало да дарява енергия.

Нека започнем с една малка или средно голяма купичка, в която да поставим малко овесени ядки и трици. Тяхното съотношение би трябвало да е нещо като 4 лъжици овесени ядки и 2 лъжици овесени трици.

За да бъдат крехки и добре накиснати, триците и ядките могат да се залеят с топло (или студено ако предпочитате така) прясно мляко. Ако сте по-пълни и желаете да отслабнете можете да използвате нискомаслено или обезмаслено мляко, а ако искате да задържите теглото си или дори да добави някой килограм е по-добре да изберете обикновено мляко.

За да стане вашата закуска още по-полезна, бихте могли да поръсите отгоре с канела. Канелата поддържа нивата на кръвната захар стабилни, така че това ще ви предпази от остър глад през деня.

Хубаво е да прибавите за разнообразие и асортимент малко тиквени семки, слънчогледови семки или ленено семе, но не твърде много. Ако изберете семките, разбира се, те трябва да са избелени.

За лек сладък привкус добавете лъжичка натурален пчелен мед към всичко това и разбъркайте. Хубаво е ако изберете селски мед, а не такъв от супермаркета, но в края на краищата и такъв става. Ако има разнообразие от продукти, тогава се спрете на манов мед, който се счита за най-полезен и богат от всички.

Добре е да хапнете с овесените ядки и една чашка с пресни горски плодове, например малини или ягоди. Някой хора предпочитат да ги слагат директно в овесените ядки, но така няма да можете да се насладите на превъзходния им дъх и аромат.
Сподели в Google Plus
    Google коментари
    Facebook коментари

0 comments:

Публикуване на коментар