Седем причини да носим бижута

жена с бижута
Когато нещо е толкова приятно, колкото е носенето на бижута, то едва ли има нужда да се изтъкват допълнителни причини за тяхното носене, но нека все пак да Ви дадем няколко оправдания, които ще подплатят Вашата любов към накитите.


1. Носенето на бижута ще помогне да Ви наемат на работа. Това се дължи основно на факта, че при явяване на интервю има голямо значение това да се отличите и да Ви забележат. А какъв по-добър начин от едно елегантно и приятно за очите бижу? Освен това красивото бижу несъзнателно създава положителни усещания в събеседника, така че ако други хора имат същите възможности като Вас, не се изненадвайте ако се спрат именно на Вас.

2. Бижутата помагат да завързвате запознанства, но само ако са наистина оригинални и забелязващи се. Интересните бижута лесно могат да привлекат вниманието на други момичета, след което заедно да намерите общи теми на разговор. Това се случва неусетно и наистина понякога действа.

3. Бижутата могат да Ви помогнат да започнете връзка. Много често, в автобуса например, някое момче може да Ви хвърли поглед и да му се прииска неистово да Ви заговори, но какво да кажа? За какво да Ви заприказва? трудна ситуация, несъмнено! Ако обаче носите интересно бижу, то господинът отсреща може да намери удобен повод и просто да започне разговора с: “Хей, интересно бижу!”

4. Бижуата могат да Ви направят да изглеждате по-заможни, което почти винаги е доста добре. независимо дали става дума за отношението към Вас в някой магазин или в ресторант, бижутата ще Ви помогнат да изградите имидж на човек от по-висшето общество. защо пък да не се поглезите малко така?

5. Бижутата могат да Ви научат на много неща. Много момичета споделят, че благодарение на своите бижута са научили много за златото, среброто и другите благородни метали, както и за скъпоценните и полускъпоценни камъни и тяхното значение и влияние върху човека.

6. Бижутата могат да са добра инвестиция, защото ако са качествени и от скъпи и истински материали, тогава те няма да загубят стойността си. сами виждате как поскъпват различните благородни метали, нали?

7. бижутата, които имате от свои близки, показват на тези хора, че ги обичате когато носите техния подарък и обратно - ако подарите на някой бижу, той винаги ще се сеща за Вас когато това бижу попадне пред очите му.
Сподели в Google Plus
    Google коментари
    Facebook коментари

0 comments:

Публикуване на коментар