Серум за лице срещу стареене на кожата

Серум за лице
От както свят светува хората винаги са искали да запазят младостта на лицето си колкото е възможно по-дълго време. През вековете са измисляни какви ли не еликсири и отвари, за които се вярвало, че ще донесат вечна младост. Днес хората отдавна са се отказали от тези вещерски ритуали и отвари и са обърнали поглед към науката.

Козметичната индустрия в наши дни е бизнес за милиарди, а най-интересната част от пазара за козметични продукти е тази, която предлага различни кремове и лосиони, чиято основна цел е да ни помогне в борбата със стареенето. Именно тук се инвестират най-много пари за иновации и за научни изследвания, а от това съвсем естествено произлизат и най-добрите резултати.

Днес редица световно известни имена в козметиката лансират един нов продукт. Това е серумът за лице. Е, думата “нов” е малко пресилена и не е съвсем коректна, защото през последните няколко години вече почти няма жена над 30-те, която да не е чувала или дори опитвала тези така наречени серуми, но все пак като сравним този продукт с кремовете против бръчки, които са познати сред потребителите вече десетилетия наред, няма нищо изненадващо в това, че серумът за лице все още се описва като “ново” средство против стареене.

Ако все още не сте запознати със серумите за лице тук ще Ви обясним на кратко в няколко изречения за какво иде реч. Серумът за лице е продукт, който по своята същност наподобява кремовете за лице и лосионите. Той е продукт, който забавя стареенето, запазва в добро състояние структурата на ДНК в кожата на лицето и я подхранва. Има ясно изразен анти ейдж ефект и се препоръчва основно на жени (разбира се и на мъже - защо не?!), които вече са прехвърлили 30 годишна възраст и забелязват първите признаци на времето върху лицето си.

Може би ще си кажете, че това не е нищо ново, защото има куп кремове и лосиони, които имат същия ефект като този на серума. Това до някъде е вярно, но серумът е един вид концентрат. Той е много по-силен и бързо действащ от който и да било крем или лосион против стареене.

Ефектите на серума са изключително бързи, почти незабавни. Той действа силно, а резултатите са видими съвсем скоро. Добрият серум за лице много бързо тонизира освежава и стяга кожата на лицето, което я прави по-младежка и еластична. Дребните бръчици и отпуснатостта изчезват и остава само едно ново приятно и свежо излъчване.
Сподели в Google Plus
    Google коментари
    Facebook коментари

0 comments:

Публикуване на коментар