Крем дезодорант

крем дезодорант за ефикасна защита

Как изглежда крем дезодоранта?


За разлика от класическите дезодоранти и стикове против изпотяване, крем дезодорантът е доста различен. Той има кремава текстура и обикновено се продава в тубичка или в кутийка. На пръв поглед изглежда като крем за ръце, лице или тяло.


Как се нанася?


Крем дезодорантът се нанася като с пръст се вземе малко количество крем от кутийката или тубичката, след което се нанася с масажиращо движение под мишницата.


Ефективен ли е крем дезодоранта?


Мнозина описват крем дезодорантите като най-ефективното решение в борбата с лошата миризма. Има продукти, които след нанасяне ще Ви защитават от появата на лоша миризма не за ден или два, а за цяла седмица. Впечатляващото е, че продукта продължава да действа дори и след като сте се къпали или сте си взели душ. Разбира се, от продукт до продукт има големи разлики, но така или иначе дори и крем дезодорантите, които имат най-краткотрайна защита ще Ви предпазват поне 24 часа.


Има ли натурални продукти?


Някои типове крем дезодорант са напълно натурални, без алуминий, алкохол, парабени или каквито и да било други нежелани съставки. Разбира се, всичко това ще разберете когато прочетете описанието на съответния продукт. Все пак са възможни и някои разлики от един до друг крем дезодорант.


Устойчив ли е?


Крем дезодорантът е доста устойчив. Всъщност сред дезодорантите може би именно той е най-трайния и устойчив продукт. Няма да спре да действа след влизане в морето, или след душ, или след спорт, или след обилно изпотяване.


Има ли недостатъци?


Крем дезодорантите са изключително приятни и носят деликатен аромат. За мнозина обаче това не е достатъчно и търсят “подкрепление” от класически парфюм дезодорант за да постигнат желания ефект.


Кои марки предлагат крем дезодоранти?


Много са известните брандове, които предлагат този продукт. Всъщност, по-трудно е да се намери козметична марка, която да не произвежда такива кремове.


Какво можем да очакваме?


Едно от най-хубавите качества на повечето крем дезодоранти е, че те имат свойството да подхранват кожата. Всъщност при някои крем дезодоранти подхранващите съставки представляват до ⅘ от цялото съдържание на продукта.


Какво още трябва да знаем за крем дезодоранта?


Добре е да имате предвид, че този продукт позволява след нанасяне да се облечете моментално, защото засъхва незабавно след намазване, тоест в повечето случаи не е нужно да се чака дори и за минутка.
Сподели в Google Plus
    Google коментари
    Facebook коментари

0 comments:

Публикуване на коментар