Избор на преса за коса

преса за коса
Всеизвестен факт е, че всеки иска това, което няма и то е особено валидно за дамите. Едва ли има притежателка на естествени къдрици, която не се прехласва по гладките и прави коси на останалите жени и не търси начин да постигне същия ефект при своята прическа.

Именно това желание на много жени с буйни къдрици доведе до създаването на пресата за коса, като през годините моделите са все по-съвършени, лесни за употреба и щадящи косата.
Производителите на фризьорски уреди се стремят да предложат всевъзможни екстри на своите клиентки и това важи както за пресите за коса – професионални модели, така и за евтините и опростени уреди за употреба в домашна обстановка.

Най-известните производители на преси за коса, като Rowenta, Philips и Remington направиха своите модели безопасни и нежни към косата,  използвайки специфични керамични покрития на плочите, което не само я предпазва от изсушаване и накъсване, но и придава невероятен блясък и по-здрав вид на увредената коса.

Различни приставки за оформяне на прическата са добавени не само към професионалната преса за коса, но и към уредите, ползвани в домашна обстановка, позволявайки на дамите с тънка и слаба коса да постигнат онзи ефект, за който винаги са мечтали. Ако Вашият проблем е същият трябва да изберете преса за обем или да се спрете на модел преса за вафли, който ще Ви помогне да повдигнете косата от корена и по този начин да я направите визуално по-плътна и обемна.

Не само мултифункционалната професионална преса за коса, но и моделите на Елеком и Белисима, ползвани също в домашни условия дават възможност както за изправяне, така и за къдрене на косата, което е чудесен начин за постигане на разнообразни прически с един уред.
Изборът на преса за коса е лесен, щом уточните към кой модел да се насочите, в зависимост от Вашите нужди, избирайки между преси за коса с приставки, стандартните модели за изправяне или многофункционалните професионални преси за коса.
Сподели в Google Plus
    Google коментари
    Facebook коментари

0 comments:

Публикуване на коментар