Невероятната диета Шред

Шред диета
Тази диета за шест седмици е идеална за всички, които искат да стегнат тялото си и да свалят малко килограми, но не очаквайте да отслабнете драстично. С Шред диетата се топят предимно подкожните мазнини.

Диетата Шред е известна още като 6-10-2. Преведено това означава: в продължение на шест седмици премахвате 10 см и намаляте размера на дрехите с 2 номера.

Прилагайки тази диета ще видите резултатите не толкова на кантара, а в размера на дрехите, който ще стане по-малък. Най-важните неща при тази диета са три - калориите, броя на храненията и кардио упражненията. Не забравяйте да пиете много вода.

Диетата трае шест седмици, като нейнатата цел е да се непрекъснато се стимулира метаболизма, докато хормоните се поддържат в балансирано състояние.

По време на диетата Шред, всеки ден трябва да имате 6 хранения - четири основни и две междинни. Какво да включите в режима на хранене зависи от вас.

Всичко, което трябва да следвате е броят на храненията, да ядете на всеки 3 часа и да следите количеството калории. Също така е добре примерното меню да се променя, за да не се забавя метаболизма.

Примерно меню за 6 седмичната диета Шред

Седмица 1: 6 хранения на ден:

4 основни - 300 калории за всяко

2 междинни - около 100-150 калории за всяко

Седмица 2: През тази седмица метаболизмът е по-засилен.6 хранения всеки ден

4 основни - 250 калории за всяко

2 междинни - около 100-150 калории за всяко

Седмица 3: 6 хранения на ден - препоръчват се супи, шейкове, плодови сокове

4 основни - 200 калории за всяко

2 междинни - 100-150 калории за всяко

Седмица 4: 6 хранения на ден. През тази седмица е разрешен алкохола - до 3 бири седмично и 2 чаши бяло вино. Не трябва да пиете на петата седмица.

4 основни - 300 калории за всяко

2 междинни - около 100-150 калории за всяко

Седмица 5: 6 хранения всеки ден. Пречистване.

Основната идея е да се пречисти черния дроб. Всеки ден започва с чаша топла вода, след това се редуват детоксикиращи сокове и задължително една чаша лимоново или ленено масло. Закуските трябва да представляват стабилна храна от около 100-150 калории.

Седмица 6: Последната седмица е идентична с първата, с разнообразно меню.
Сподели в Google Plus
    Google коментари
    Facebook коментари

0 comments:

Публикуване на коментар