Най-добрият лак за нокти

лак за нокти
Всяка жена иска добре поддържан маникюр и, естествено, най-добрият лак за нокти. Когато избирате даден козметичен продукт, винаги трябва да се съобразявате със спецификата на вашата кожа и нокти.

В забързания живот на една работеща жена е много важно да отделя и време в грижи за външния си вид - дрехите, косата, ноктите. Жените винаги са се опитвали да изглеждат перфектно. Чудесен начин да имате хубав маникюр е да посещавате салон за красота два пъти месечно. Въпреки това, ако не можете да го правите, поради липса на време или средства, винаги можете да се погрижите за ноктите си сами у дома. С малко търпение и време ще имате чудесен маникюр.

В зависимост от начина ви на живот, можете да избирате между различни видове и да се спрете на най-подходящия лак за нокти.

Кой е най-добрият лак за нокти?

Най-добрият лак за една домакиня трябва да бъде траен. Гелът за нокти е добро решение, тъй като няма да се излющи бързо и така по-дълго време ноктите ви ще изглеждат добре. За 14 дни ще имате прекрасен маникюр защитени от твърд и еластичен слой лак.

Друг траен лак е Shellac, който съчетава най-доброто от лаковете и геловете за нокти и издържа 14 дни без износване и напукване на покритието. Продуктът е тънък и гъвкав като лак и придава добър външен вид на ноктите, като в същото време ги защитава.

Най-добрият лак за всеки ден е пастелът. Неговият бляскав и ярък завършек можете да използвате за специални поводи. За всекидневния маникюр оставете ноктите си къси, защото дългите са трудни за поддържане, особено ако често вършите домакинска работа. Няма нищо по-грозно от счупени нокти с различна дължина.

Ако следвате някои правила, можете да поддържате ноктите си в чудесно състояние. Както вече споменахме, поддържайте оптимална дължина на ноктите. Почистете ги добре преди да започнете процедурата. След това нанесете тънък слой прозрачен лак и оставете да изсъхне. Сега нанесете желания лак, като обмислите внимателно цвета. Той трябва да си пасва с вашата кожа, косата и дрехите. За ежедневна употреба използвайте светли и пастелни цветове. Нанесете още един слой лак за повече издръжливост.

Хубаво е да знаете, че не бива да оставяте лака за повече от седем дни. Почистете го можете да останете един или два дни само с безцветен лак. Това ще запазите ноктите си здрави.
Сподели в Google Plus
    Google коментари
    Facebook коментари

0 comments:

Публикуване на коментар