Грим за сини очи

Сините очи винаги привличали вниманието и подчертаването им с подходящ грим ще ги направи още по-неустоими. Откакто съществува човечеството, жените винаги са имали желанието да се подлагат на всякакви процедури, в името на красивия външен вид. В различните епохи критериите за красота са били различни, но много от тях са останали непроменени и до днес. Например в Ренесанса на мода си били червените устни, светли бузи и като цяло свежия вид.

Най-добрият грим за сини очи

Синият цвят на очите позволява използването на много цветове за грима. Цветът на грима трябва да бъде в съответствие с наситеността на сините очи.

Гримът за сини очи, които са с тъмен цвят - да бъдат с добре подчертан тъмносин цвят, а в дълбочина трябва да се използват по-светли цветове. Идеалните нюанси са кремаво, много светло бежово и шампанско.

Добре очертаната очна линия и сенки с бледи карамелени акценти са подходящи за вечерен грим. Не използвайте много тъмни сенки, за да подчертаете цвета на очите.

Грим за средно тъмносини очи

Тъй като този цвят не е нито светъл, нито тъмен, трябва да изберете нещо в средата на цветната палитра. Кафявите нюанси с леко тъмни цветове от външния ъгъл на горния и долния клепач са подходящи.

За да направите очите по-изразителни при вечерния грим използвайте златисти нюанси във вътрешния ъгъл на окото.

Грим за сини очи с леко зелени нюанси - ако очите ви са синьо-зелени, трябва да съчетаете вашия грим с цвета на дрехите. Когато облечете сини дрехи използвайте сини сенки, а когато сте със зелена блуза - зелени сенки. В някои случаи дрехите влияят на сивите очи и те изглеждат още по-сиви. Затова първо трябва да изберете рокля, а след това - грим.

Би било страхотно да се използва спирала за вечерен грим и сенки в подходящия нюанс.

Грим за светлосини кристални очи – за тези очи, които приличат на стъкло, се чувствайте свободни да използвате тъмните нюанси на сиво, кафяво и лилаво. Така успешно ще смекчите външния си вид.

Опушеният, но не прекалено тъмен грим е подходящ за вечерта. Кристално сините очи, съчетани с ярки червила и подходящ грим ще направят очите ти неустоими.

Дневният грим трябва да бъде лек и семпъл. Акцентирайте върху пастелни цветове, прасковен руж, спирала и гланц за устни. За вечерта можете да се насочите към подчертани скули с опушен грим и бледи устни.

Професионалните гримьори съветват в края на деня след края на партито да не пропускате да почистите грима от лицето си, тъй като много от проблемите с кожата се дължат именно на това.


Сподели в Google Plus
    Google коментари
    Facebook коментари

0 comments:

Публикуване на коментар