Ползи или вреди носят секс играчките

секс играчка
Човекът е сексуално животно. Винаги е бил и винаги ще бъде. Това е факт, който няма да се измени, тъй като сексът е нещо изключително приятно. Докъде, обаче може да ни отведе желанието за сексуално удоволствие, след като за много хора е необяснима постоянната нужда от секс, която някои индивиди изпитват, докато за други е необяснима апатията, която съпътства сексуалния живот на не малка част от човечеството. Хората са различни и имат различни потребности, но потребността от радост и наслада винаги ще присъства в нашия живот.

До къде може да стигне един обсебен от секса човек в желанието си да изпита сексуално удоволствие? На този въпрос някои специалисти отговарят, че тези хора са на границата на необичайното и докато с това не вредят на никого, остава въпросът дали не вредят на себе си?

Много сексолози смятат, че мастурбацията, особено когато се осъществява с помощта на механични уреди, каквито са вибраторите води до невъзможност да се изпита удоволствие и достигне оргазъм по конвенционален начин, при нормален сексуален акт. Дали това наистина е така, след като други специалисти твърдят, че изследването на собствената ни сексуалност може да ни помогне да намерим това, което ни води към големия екстаз и да го изискаме от партньора си?

Истината, както винаги е някъде по средата и златната среда предполага да не се отказваме от човешкото присъствие и докосване, дори когато то не е така интензивно, като усещане, както ординерния полов акт, но и да не се лишаваме от експерименти, които, посредством секс играчките да ни разкрият истината за нашите сексуални нужди и предпочитания.

Сподели в Google Plus
    Google коментари
    Facebook коментари

0 comments:

Публикуване на коментар