Надуваемите секс компаньонки

Всички сме чували, че предвидливата секс индустрия се е погрижила да задоволи всяко желание и необходимост на своите клиенти, но не всички знаят до къде се простират тези действия,тъй като не всички ползват нейните продукти.

Повечето хора са чували за надуваемите секс кукли, с които предимно самотните мъже могат да се забавляват, за да не усещат липсата на женско присъствие в живота си. Знаем ли обаче какво точно представляват тези кукли и до колко съвършени са, като усещане по време на секс? Очевидно не, затова тук ще се спрем на най-важните особености на тези заместители на реални хора.

Първо: разнообразието при различните модели секс кукли е огромно, с което се цели всеки търсещ да може да намери. Моделите кукли са създадени така че да могат да отговорят на всеки фетиш и нестандартно желание на един мъж. Не е достатъчно да кажем, че мъжете предпочитат блондинки и да приемем, че  на пазара се предлагат само отговарящите на този критерий надуваеми компаньонки.

Някои мъже винаги са мечтали да правят секс с възрастни жени, транссексуални или дебеланки и благодарение на предвидливите производители на играчки за възрастни те могат да задоволят тази своя фантазия.

Освен визуалната прилика със своя фетиш, мъжете ползващи надуваеми секс кукли могат да се потопят в реалното усещане за проникване в истински анатомични отвори, тъй като те са изработени, така че да пресъздадат особеностите на човешкото тяло с всичките му релефи, гънки и оребрения.

При това положение можем смело да твърдим, че секс куклите не са просто мастурбатори, те са една сбъдната мечта за много от тези, които ги ползват, те са техен верен приятел и компаньон.

Сподели в Google Plus
    Google коментари
    Facebook коментари

0 comments:

Публикуване на коментар