Удоволствие и полза от азиатските топчета

Вагиналните топчета са познати още, като азиатски, тъй като се твърди, че за пръв път са ги ползвали дамите в тази част на света, като едни сочат, че първи са били тибетките, а други приемат за пионер в използването им китайките. Каквато и да е истината, днес много жени по света ги ползват и при това с огромно удоволствие.

Вагиналните топчета са изработени от различни материали, като повечето използвани модели имат гладка форма, тъй като са по-нежни при проникване и вагинални усещания. Комплектите се състоят предимно от две топчета, но има и модели за напреднали с по 3 и повече броя, свързани помежду си, чрез здрава връзка, която позволява лесното им изваждане, след употреба.

Дамите, които веднъж са пробвали този забавен секс артикул се кълнат в неговата висока стойност, като средство за сексуална възбуда и наслада. Поставени във влагалището те създават невероятно усещане за сексуално удоволствие, което понякога надвишава дори това, изпитвано по време на стандартен секс. При движение, изместващите тежестта си във вагината топчета докосват и стимулират по един изключително приятен начин вагиналните стени и G-точката у дамите, което не рядко води и до множество спонтанни оргазми. Усещането, като цяло е сексуален екстаз, но това не е всичко, което топчетата могат да направят.

Много лекари и сексолози ги препоръчват, като уред, с който да се тренира и стегне вагиналната мускулатура, при жени със следродилно отпускане в тази зона. Това стягане усилва многократно удоволствието по време на секс и у двамата партньори, което, освен приятни, прави азиатските топчета и изключително полезни.

Сподели в Google Plus
    Google коментари
    Facebook коментари

0 comments:

Публикуване на коментар