Защо мъжете ни изневеряват?

Сексът е важен за един човек, но изневярата е най-лошото нещо, което можете да причините да една връзка. След нея, цялото доверие сякаш се изпарява, интимността вече я няма и никога не можете да знаете дали половинката ви ще ви прости. Има няколко причини, поради които един мъж би изневерил. Липсата на тръпка е едно от основните неща, които биха накрали един мъж да погледне в друга посока. Тя може да настъпи с течение на времето, когато двойката вече е свикнала с ежедневието си, когато върви само по отъпканите пътеки и любовта е преминала по-скоро в приятелски отношения.

За това е важно винаги да поддържаме тръпката в интимния ни живот – било то с ролеви игри, романтични свещи или, каквото и да е, което разпалва страстите ни. Липсата на тръпка може да настъпи много по-рано. Тя може да се появи още преди или в самото начало на една връзка. Тогава е повече от ясно, че такава не трябва да съществува, или то поне не интимна. Друга основна причина е отново липсата на нещо – на самия секс. Много двойки след определен период от време, започват да правят все по-малко секс – било то от преумора, натовареност или други фактори.

Но сексът е важен за всяка една връзка, и ако той се случва само и единствено по инициативата на един от партньорите, то тогава е нормално той да потърси внимание на друго място. Една от причините е просто да сте попаднали на човек, който дори да се опитва, не може да бъде само с един партньор – психически и физически. Във всеки един от другите случаи вие можете да направите нещо, но в този промяната ще бъде изключително трудна. Трябва да отбележим, че жените също изневеряват, затова двамата партньори трябва да се грижат еднакво за своята връзка.
Сподели в Google Plus
    Google коментари
    Facebook коментари

0 comments:

Публикуване на коментар