Секс контрацептив спирала

Контрацептиви като този се използват от жени. Спиралата може да предпазва единствено от нежелана бременност, но за разлика от кондомите, не може да предпазва от заболявания по половата система. Спиралата е изградена от определен вид пластмаса, към който кожата, лигавиците и организма обикновено изпитват поносимост.

Цялата и сглобка представлява Т-образна фигура от тази пластмаса, опакована в самостоятелна опаковка. От тази форма се използва единствено “горната част на Т”, а “долната” служи като помощно средство при поставянето. Поставянето на спирала трябва да се извършва от генеколог. След поставянето контрацептивът може да стои от там от 3 до 8 години в зависимост от характеристиките му.

Поставянето на спирала се препоръчва при жени, които вече са раждали, тъй като може да предизвика сериозни последици от поставянето и застояването. В частта, която се поставя се намират жички, отново изградени от материали, поносими за организма. Те обаче могат да претърпят химични промени след като попаднат в организма и така да увредят способността на жената да има деца. Ето защо се препоръчва тази мярка за сигурност. Разбира се, както при всяко чуждо тяло, и тук има шанс тялото ви да отхвърли контрацептива. Това може да се дължи на самото ви тяло, както и на материала, от който е направено предпазното средство.
Сподели в Google Plus
    Google коментари
    Facebook коментари

0 comments:

Публикуване на коментар