Златната виагра или хапчета за ерекция Вигор 300

Напредването на възрастта, прекомерното психическо натоварване или физически особености може да са причина за нарушена сексуална функция при мъжете. Много често се навлиза в кръговрат, господата, които не се справят в леглото се натоварват допълнително от факта, а това затруднява излизането от ситуацията.
Ако проблема не изчезне с отстраняване на причинителя, може да се прибегне до лекуване с медикаменти.

На пазара съществуват множество лекарствени продукти, които спомагат за подобряване на ерекцията и нейното удължаване. Най-популярно и често използвано е Виагра.
Наричана още „синьото хапче”, поради характерният си син цвят, тя е предпочитана от господата, които искат да подобрят интимният си живот.
Виагра спада към група лекарствени средства, които се наричат инхибитори на фосфодиестераза - тип 5 /ФДЕ-5/. Прилага се, както при лечение на проблеми с ерекцията, така и при мъже, които искат да се представят отлично в леглото /без да имат някакъв проблем/. ФДЕ-5 е хормон, който се синтезира в тялото на мъжа, когато е възбуден. Отговорен е за намаляване на ерекцията. Виаграта забавя отделянето му и подпомага за разширяване кръвоносните съдове на пениса с цел напълването им с кръв при възбуда. Получената ерекция е стабилна и продължителна. Условие за ефективността на продукта е наличието на интимна стимулация.
Ние препоръчваме билково базираната виагра ВИГОР 300, която е на българският пазар от началото на 2010 година и се наложи успешно като ефективен заместител на виаграта. Освен, че съдържа основната съставка силденафил Вигор 300 съдържа и ред други билкови екстракти допринасящи за ефективен полов акт.

вигор 300

Препоръчително е преди започване на приема на продукта, да се консултирате с лекар, който да оцени вашето състояние и да предпише подходящата доза.

Действието на Вигор 300 обичайно започва до 45 минути след прием и продължава до 6 часа. Това действие се забавя от консумирането на алкохол и мазни храни. Не бива да се приема повече от едно хапче на 24 часа. Приемете лекарството с чаша вода около един час преди започване на сексуалния акт препоръчително е да бъде на празен стомах.

Продуктът, освен за стабилизиране и удължаване на ерекцията е способен да направи удоволствието от секса многократно повече.

Комбинацията от приема на Виагра или Вигор 300 и намаляване на стреса може да се окаже ключова при решаване на проблема с половата мощ и самочувствието на представителите на силния пол.

Сподели в Google Plus
    Google коментари
    Facebook коментари

0 comments:

Публикуване на коментар