Ефектни рокли с цепки. Визия за предизвикателни дами

Ефектни рокли с цепки. Визия за предизвикателни дами

Нито едно събитие с участието на звезди и наличието на червен килим не може да мине без провокативни изображения. Дълбоки деколтета, прозрачна дантела, костюми от латекс и най-голямата ми любов – изключително високи цепки на роклите! Благодарение на тях можете да шокирате и най-смелите и недодялани, да привлечете вниманието към себе си и имиджа си и да поласкаете самочувствието си, къде ли без него :)

Но не си мислете, че роклята с цепка е само за небесните жители на церемонията по връчването на Оскар. Ние с вас можем да изберем такъв модел както за луксозно представяне, така и за други по-прозаични поводи.

Днес ще разберем как да изберете официална рокля с цепка, която Ви подхожда! Но първо малко история: с цепка ли е новият модел рокля, както си мислим?

Роклите се появяват дори сред древните цивилизации, през 4-3-то хилядолетие пр.н.е. Древните египтяни, шумери, китайци, гърци и римляни са известни със своите традиционни облекла както за мъже, така и за жени. Разбира се, стиловете на роклите от онова време не са твърде изискани и разнообразни, но тогава се появяват рокли с цепки. Факт е, че дамските рокли бяха по-скоро парчета плат, увити около тялото и закрепени със специални фиби, игли и брошки. И в такива стилове, колкото и да са усукани, ще има отворени части между двата ръба на материала, които им позволяват да се движат свободно и да изглеждат точно като кройка.

Но в консервативното и сурово Средновековие и в следващите периоди от историята, до 20-ти век, дългите до пода рокли и буйните поли бяха на мода. Деколтето можеше да се отваря колкото желае, което не можеше да се каже за краката: само куртизанките можеха да си позволят будоарни рокли и пелерини с цепки. Но с развитието на движението за еманципация и женската мода още през 20-те години на миналия век стандартните силуети на роклите претърпяха сериозни промени. Може би вечерните рокли без презрамки с цепки са класика на 30-те години: дамите в черни рокли и малки шапки са най-запомнящият се образ от онова време.

Предимства на рокля с цепка

Разрезите по полата на роклята имат за цел да подскажат какво се крие под тях: интригувате, но оставяте поле за въображение. С всяко движение на тялото такова облекло придобива нова форма, понякога разкривайки краката, след това ги скривайки. В допълнение, добре разположената цепка в предната част прави крака по-дълъг и подчертава ефектната обувка.

Ако искате разфасовки в ежедневието, погледнете внимателно многопластовите изображения. Голф рокли с цепка в центъра на предницата или туники с цепки отстрани могат да се носят върху панталони и дънки. А макси роклите с цепка стоят страхотно с високи ботуши, яке от изкуствена кожа и масивни колиета.

Създаването на вечерна визия е специално вълшебство, както заради спецификата на събитието, за което се подготвяте, така и заради специалната енергия. Тънки, ефирни и текстурирани материали, елегантни декорации, дълги до земята и женствени midi, дантела и съблазнителна цепка в  дълга рокля.

Нека разгледаме и други формули на невероятни вечерни визии, благодарение на които можете да създавате шикозни вечерни образи.

Костюм с дълъг панталон

Костюмът с панталон е не само строг бизнес стил. Изберете по-елегантни, текстурирани материали, като коприна, сатен, кадифе, оригинална кройка, допълнителни аксесоари и, разбира се, дължина до пода, за да създадете уникална вечерна визия.

Наситените нюанси на изумруд и гранат, слива и прашна роза ще добавят блясък към изображението. Комбинирайте костюма с тънък ток и спретнати, ненатрапчиви аксесоари, които само едва доловимо подчертават вечерния шик на комплекта панталон.

Сатен или коприна + дантела

Комбинация, която ви позволява да създавате огромен брой комбинации, в зависимост от формата на събитието и вашето настроение.

Дантелен топ в комбинация с лека копринена пола; едноцветна визия в класически основен или ярък нюанс в комбинация с копринена овърсайз блуза и дъно с дантелен декор; елегантна рокля с дантелени аксесоари - в този образ винаги ще бъдете невероятни.

Изберете това, което най-добре отговаря на вашето вътрешно състояние и естетиката на вашия стил: рокля със затворено деколте и широка плисирана пола с цепка до средата на прасеца; нежна копринена рокля с презрамки в небесно синьо или нюанс на ярка фуксия; буйна пола-лале в ярък акцентен принт в комбинация със спокоен връх, за да не отвлича вниманието от основния акцент на изображението.

Създаването на нови изображения винаги е креативно, а създаването на вечерни изображения е нещо специално, наистина магическо. Вдъхновете се от новите колекции на любимите си дизайнери, природата, музиката и хората и нека вашите образи винаги са уникални.

Сподели в Google Plus
    Google коментари
    Facebook коментари

0 comments:

Публикуване на коментар