Полезните секс помпи

Секс - помпите намират широко приложение сред потребителите на секс играчки. С тяхна помощ могат да се разрешат редица затруднения и физиологични дефекти, а това е много важно за качеството на живот на тези хора.

На първо място е еректилната дисфункция, от която страдат не малка част от мъжете, след определена възраст или тези, които изпитват затруднения да получат ерекция по психологични причини. Това, което правят помпите за тези мъже е да създадат вакуум, който повишавайки налягането в интимната зона увеличава притока на кръв в нея и предизвиква желаната ерекция.

Друга причина много мъже да ползват вакуум напомпващи устройства е желанието да увеличат размера на своето мъжко достойнство. Редовното въздействие в тази област може да доведе до разрастване на тъканите, което да увеличи размера на пениса с поне един-два сантиметра, а в някои случаи дори повече. Този метод за уголемяване на мъжкия полов орган е един от най-безобидните, стига да не се прилага драстично и да се получи разкъсване на сухожилия и нервни окончания. Усещането за болка е сигнал, че трябва да спрете с въздействието, поне на този етап от упражненията.

Помпите, освен своя положителен ефект в дългосрочен план, могат да се ползват и при мастурбация, тъй като обилното кръвоснабдяване на половите органи ги прави и много по-чувствителни, което пък от своя страна прави удоволствието много по-наситено.

Дамските модели секс-помпи могат да въздействат, както на гениталиите, така и на гърдите, с цел тяхното уголемяване, същевременно правейки ги много по-чувствителни на допир и стимулация.

Секс - помпите имат своето огромно приложение в интимния живот на хората и не бива да бъдат подминавани с пренебрежение.

Сподели в Google Plus
    Google коментари
    Facebook коментари

0 comments:

Публикуване на коментар