Кариерно развитие с английски език

Английският език навлиза във все повече сфери от нашия живот. Особено за младите хора той е от съществена важност. Владеейки английски език на едно добро ниво всеки бил могъл да избере професионално развитие, което да му помогне да изгради добра кариера в конкретна област.

За тези, които не са получили необходимото обучение по английски език, са създадени програми към европейската общност, които дават възможност за добра професионална реализация, научавайки английският език.

Такава програма е ‘’Аз мога повече’’, по която могат да кандидатстват хора от всяка възраст. Чрез нея, одобрените по проекта могат да изберат да изучават английски език на високо ниво, което ще им даде предимство при кандидатстване за работа в сферите, в които се изисква владеене на езика.

Тази програма подготвя желаещите да се развиват и напреднат в езиково отношение, като финансира тяхното обучение. Всеки завършил курс по английски език и положил успешно изпит за проверка на знанията получава документ, който удостоверява нивото, на което владее езика.

Кандидатствайки за пост, изискващ познания по английски, вашите шансове за успех нарастват неимоверно, което е предимството и целта на тази програма. За хората, владеещи езика на едно високо ниво се дава възможност да упражняват своите знания и умения, заемайки се с преводаческа дейност.

Преводачите от и на английски език могат да се включат успешно в проекти, като: бизнес и политически семинари, медийна дейност и кногоиздателство, както и преподаване на английски език в училищата или различните агенции по езиково обучение. За преподавателска и преводаческа дейност е необходимо да имате специалност английска филология.

Сподели в Google Plus
    Google коментари
    Facebook коментари

0 comments:

Публикуване на коментар