Секс играчките и мъжете

секс кукла
Когато повечето хора чуят думата ‘’секс играчки’’, първото, което изниква в ума им е вибратор. Това, обаче е много погрешно схващане, тъй като не само жените имат нужда от задоволяване на сексуалните си желания и фантазии, но и голяма част от мъжете, които нямат сексуален партньор в момента или просто искат да се насладят на нещо, което не им се предоставя във връзката.

Производителите на играчки за възрастни са създали огромен брой уреди за мастурбация, които мъжете могат да ползват. Те представляват отливки на женски полови органи, като вагина или вагина и анус, които могат да бъдат съвсем семпли, но и много изящни реалистични модели.

Куклите с анатомични отвърстия и гърди са друг вид средство за забавление на мъжете. Разнообразието при тях е почти, като това, което предлага животът.

Вакуум помпите са още едно от много средства, които могат да доставят удоволствие на господата, като с тях те не само ще се забавляват, но и могат да предизвикат ерекция, в случаите, когато това е невъзможно по естествен начин или дори да уголемят своето достойнство, ако не са доволни от размера му.

И за да не забравим тези с нетрадиционна сексуална ориентация трябва да споменем колко много приспособления за анално проникване, разширяване и забавления по двойки има във всеки секс шоп.

За мъжете има и козметика и медикаменти за стимулация на ерекцията, както и различни продукти, които имат за цел да забавят еякулацията. Различни видове лубриканти и стимуланти под формата на козметика се предлагат, за да задоволят потребностите и прищевките на всеки мъж.
a
Сподели в Google Plus
    Google коментари
    Facebook коментари

0 comments:

Публикуване на коментар