Пазарувате ли от секс магазин?

Няма нищо срамно в това, да отидеш в хранителния магазин и да си купиш хляб, нали? А защо тогава да е срамно да влезеш в секс магазин и да си купиш някакви аксесоари? Това схващане, като че ли го има само в България. Дали заради бай Ганьовският ни манталитет, или просто защото сме малко по-консервативни като цяло, не знам, но е факт, че ако влезете в секс шоп, минаващите по улицата хора ще Ви гледат странно и подигравателно. Поради тези причини, редица хора, избягват да влизат в секс магазините, дори и ако искат да си купят нещо от там.

Това, в комбинация с бързо развиващите се технологии, и високата скорост, с която интернет навлиза в ежедневието ни, доведе до създаването на онлайн секс магазини. Пазаруването от тях е по-лесно, спокойно и без да Ви смущават погледите на минаващите хора. Освен това, пазарувайки онлайн, Вие няма да чувате въпросите на досадните продавач-консултанти, които още с отварянето на вратата на магазина, Ви задават въпроса „Мога ли да Ви помогна с нещо?”.

В крайна сметка, аз лично не смятам, че има нещо срамно в това, да влезнеш в секс шоп, да разгледаш предлаганите там продукти, и да си купиш тези от тях, които ти допадат. Но както вече казах, не всички са на това мнение. И все пак, ако на самите Вас не Ви пука как ще Ви гледат хората, и какво ще си помислят за Вас, реалното пазаруване от физически секс магазин няма да е проблем за Вас. А и освен това, знам че много хора, просто не се доверяват на онлайн пазаруването. За тях е важен принципът „Око да види, ръка да пипне”.

Независимо кой от двата вида пазаруване предпочитате, аз Ви съветвам да не се притеснявате, и да си вземете всички секс аксесоари, които Ви харесват, и от които имате нужда. Няма нищо срамно да си доставяте удоволствие, независимо какъв е начинът за това!

Сподели в Google Plus
    Google коментари
    Facebook коментари

0 comments:

Публикуване на коментар