Как да си купим вибратор

Много хора в наши дни, имат огромното желание да използват секс играчки. Голяма част от тях, си остават само с желанието. Защо? Защото, за да стане това, първо трябва да си купим желаните аксесоари. Точно от тук идва проблемът – хората,и най-вече дамите, адски се срамуват да влязат в някой секс шоп, и да разгледат, разпитат, и изберат подходяща секс играчка. Други пък, смятат че използването на такива неща е неморално и ненормално, но въпреки това, вътрешно изгарят от желание да разберат какво е чувството да използваш секс играчки.

Място за притеснение няма – хората, работещи в секс магазините са свикнали да отговарят на всякакви въпроси, свързани с вибратори, вагини и т.н. Те няма да Ви се смеят, нито ще Ви обидят, напротив – ще Ви помогнат се насочите към най-добрата и подходяща за Вас, секс играчка. На тях това им е работата – да консултират клиентите , и да им разясняват всичко, което ги интересува, а пък и едва ли ще Ви запомнят.

Идва следващото неудобство – хората, минаващи по улицата. Сигурно си умирате от срам, само като си помислите, че някой може да Ви види да влизате в секс шоп. Недай си Боже пък, да е някой познат – какво ли ще си помисли за Вас?! Първо, каква е гаранцията, че тези хора не използват секс играчки? И друго – винаги може да се излезете от ситуацията, като кажете, че играчката е за Ваш приятел или приятелка, който скоро има рожден ден, и искате да се пошегувате.

И все пак, ако се срамувате да влезете в секс шоп, поръчвайте по интернет. В онлайн пространството има десетки секс магазини, от които може да си избирате вибратори и други играчки. Поръчвате си от някой от тях, и желаният аксесоар ще бъде доставен до дома Ви в дискретна опаковка, така, че никой да не разбере какво има вътре.

Ето че Ви предложих решения на някои от най-големите Ви притеснения, когато искате да си купите вибратор или друга секс играчка.

Сподели в Google Plus
    Google коментари
    Facebook коментари

0 comments:

Публикуване на коментар