Оралният секс

Предварителната игра е много важна за един наистина зашеметяващ секс. Вижте какво е добре да правите и какво не при оралната любов

Внимавайте със зъбите

Най-често мъжете се оплакват от ухапвания по време на орален секс. Това е изкуство, а за да бъдеш наистина добра в това е необходимо да знаеш какво точно правиш с устните си, така, че да бъде едновременно приятно за мъжа, и да избегнете нежелана намеса на зъбите. Най-добрата техника е да си поставите устните си около пениса му и леко да го засмучете. По този начин зъбите няма да имат директен контакт с члена.

Поддържайте равномерно темпо

Ритъмът е ключът към върховното удоволствие за един мъж. Повечето жени смятат, че ако го правят възможно най-бързо, това ще накара партньора да еякулира по-бързо.Истината е, че  цялото преживяване допринася за неговата максимална удовлетвореност. Жените често избират най-неподходящият момент да сменят рязко темпото. Най-доброто решение е това да става плавно.

Докосвайте тестисите внимателно

Тестисите са много чувствителна част от тялото, и са силна ерогенна зона. Доставете още по-голямо удоволствие на мъжа като нежно ближете, смучете и докосвате тестисите му. Ако ги дръпнете  твърде силно или да ухапете по погрешка не само ще го ядоса, но и ще изпита неописуема болка. Бъдете внимателни при работа с два от неговите най-ценните атрибути.

Уверете се, че има достатъчно „лубрикант”

Добрата орална любов включва достатъчно количество слюнка. Ако устатва ви е прекалено суха, членът ще бъде твърде лепкав и цялата процедура става трудна за изпълнение. Понякога дори може да се изплюете върху пениса, това е най-добрият начин да го овлажните. За безопасен орален секс можете да използвате и ароматизирани кондоми.

Избягвайте задавяне

Орален секс определено отнема известно време, за да бъде осъвършенстван, така че ако сте неопитни, избягвайте да правите „дълбоко гърло”, защото ще задействате защитен рефлекс, в резултат на който ще се задавите. Без значение каква е причината, едно такова задавяне ще разсее мъжът и ще го накара да се чувства неловко.

Влагайте чувство

Оралният секс трябва да бъде приятен, така че не го правете само за да доставите удоволствие на вашия партньор. Ако ви е неприятно, той със сигурност ще разбере. Играйте активната роля, докато правите фелацио, това ще се хареса на мъжа.

Сподели в Google Plus
    Google коментари
    Facebook коментари

0 comments:

Публикуване на коментар