Вибратор - новото старо табу

Sex magazini
Сексът е едно от най-важните неща между двама души или между един човек и неговия вибратор.  Да наистина, преди много, много години, нашите предци не са знаели какво е това (то не е било и изобретено (може би?!)), но все пак, това определено не означава, че то е лошо, неморално или подобни други изказвания на консервативно мислещите хора.


А и, откъде можем да бъдем сигурни, че тогава подобни пособия не са съществували, но тази тема е било пълно табу? И как няма, тогава да задоволиш своята жена и да осигуриш потомство на фамилията си е било въпрос на чест (е, и днес на някой места това все още е така), но идеята е, че няма как една жена да признае пред своите приятелки какво се случва в интимния и живот. Използването на вибратор може би е много древен “занаят”, но тъй като ние няма как да знаем това. По тази причина, на нас ни остават два варианта – или по онова време една жена не е поставяла своето удоволствие на толкова преден план, или тези теми са били толкова тайни, забранени и срамни, че нито едно “оръжие на труда” не е достигнало до нас! Ако приемем, че първата версия е реалната, то тогава се радвам, че онези времена са отминали.

Всяка една жена би трябвало да се грижи за своето удоволствие (и не, използването на вибратор или пък дилда не е единственото нещо, което да ти донесе радост, но пък помага безотказно!). Всяка една от нас би трябвало да има изисквания към партньора си в сексуално отношение, или ако не – то поне изисквания към себе си. Да, има една мисъл която гласи: “Жена, която е шумна през нощта е тиха през деня” – е, кой мъж (женен, с тъща, къща, кола и телевизор на изплащане, който просто иска да си пие ракията със съседа) няма да пожелае да задоволи жена си при тази цена?!? Ако не може/ не иска/ не трябва(???), то тогава може да и направи един подарък, който е по-ценен от цялата домакинска посуда, ютията за миналата Коледа, летните джанти за рождения и ден … разбирате на къде бия.

Но не, днес темата “вибратор” отново е тема табу. Винаги срама у една жена проговаря. Първо, тя никога няма да индикира по някакъв начин пред своите дружки, че с “мишето” не мишуват често, а и да мишуват… той си е мишка! Второ, никога няма да признаят ако имат проблеми с достигането на тази кулминационна връхна точка, секунда, минута, или каквото и да е там, без помощта на едно такова малко вълшебно уредче. Освен! Освен ако, някоя известна “дива” не удостой интернет пространството с нещо като “турбо зайчище вибратор” или нещо подобно, та да стане модерно и - ей ти на мода, нова мода. А може би стара, добре забравена, прикрита и заровена мода. Да, няма нищо лоши в това да използваш вибратор – било то за лека закачка към любовната игра, било то от любопитство или от “леки технически неизправности” в нежните ни системи. Аз говоря за вибратор – тема табу! Кажи нещо и ти – само така ще ги върнем на мода!
Сподели в Google Plus
    Google коментари
    Facebook коментари

0 comments:

Публикуване на коментар