Какво представлява програмата „Аз мога повече”

ОП Аз мога повече
Това е оперативна програма, която е създадена и наложена от Европейският съюз. Тя цели да даде безплатни обучения на ниско квалифицирани  хора, като по този начин ги направи по-умели в дадена област и съответно им помогне бързо да си намерят добра работа.

Тази програма предлага обучения по десетки различни дисциплини. При нас може да изучите напълно безплатно бизнес администрация, финансова отчетност, текстообработка и още много професионални направления, които да Ви направят един можещ и знаещ специалист. И най-важното – специалист с работа.

Освен всички тези професионални обучения, по оперативна програма „аз мога повече”, Вие можете да изучите различни чужди езици. Английски, немски, руски и испански са само малка част от езиковите курсове, които се предлагат на база програмата на Европейския съюз „аз мога повече”.

Затова какво още чакате? Едно такова обучение не може да Ви навреди с абсолютно нищо. То е напълно безплатно и безвъзмездно, финансирано изцяло от ЕС. Вие няма какво да загубите, но можете да придобиете професионална квалификация и да научите безбройно много нови неща. Вие вече няма се налага да стоите на досадната и нископлатена работа в момента. С придобиването на нови квалификации по програма Аз мога повече, Вие ще можете да намерите желаната работа още утре или почти без усилия да постигнете така желаното повишение в йерархията на фирмата, в която работите.

Сподели в Google Plus
    Google коментари
    Facebook коментари

0 comments:

Публикуване на коментар