Кога изневеряват жените

Изневярата е нещо, присъщо и за двата пола. Но докато при мъжа тя е по-скоро свързана с физическото, то при емоционалния нежен пол, причините могат да бъдат много повече и много по-дълбоки и деликатни. Обикновено, когато една жена се готви да изневери или вече го е направила можете да индикирате много промени във външния и вид, както и в поведението и. Една от причините жените да изневеряват е, за да повдигнат самочувствието си. Когато мъжът в една връзка престане да обръща внимание на половинката си, не и прави комплименти и не и казва мили думи, то тя търси това внимание от други мъже. Това е много опасно за една връзка, защото една такава изневяра трудно може да бъде уловена.

Друга често срещана причина е отмъщението. Не очаквайте ако вие изневерите на жената до себе си тя да не ви го върне. Самото и емоционално състояние определено ще я подтикне да попадне в нечий чужди ласки, за да се успокои от вашите действия и да докаже, че и тя може да бъде като вас. Други причини са тези, които са еднакви и за двата пола. Липсата на тръпка определено е нещо, което би подтикнало чувствителната жена да я потърси някъде другаде. Тя може психически да бъде щастлива с вас във всяко друго отношение, но физически да няма страст.

Липсата на полови контакти би довело до същото нещо. При жената не толкова физическият акт, доколкото психическото чувство би я накарало да изневери на половинката си. Но, когато и единият и другият партньор се грижат старателно за психическата и физическата връзка помежду си, то няма нужда да изпитвате притесненията дали сте единствения човек в живота на другия!
Сподели в Google Plus
    Google коментари
    Facebook коментари

0 comments:

Публикуване на коментар